Dé nr 1 in gras
Rijstraat 204, 9400 Denderwinde
Ma. - Vrij. 18 tot 22h -- Zat. vanaf 8 uur

Hoe het allemaal begon…

Johan De Dijn – 3 mei 1982. Mijn eerste werkdag op het RvP te Merelbeke.

Na mijn studies had ik met succes gesolliciteerd voor de vacature aangaande 'teeltdeskundige Graszaadproductie' bij het toenmalige Rijksstation voor Plantenveredeling (RvP). Huidige benaming is ILVO-Plant, wat staat voor Instituut Landbouw en Visserij Onderzoek.

De veredeling en selectie van planten en dieren hebben mij steeds enorm geboeid. Als je beseft dat de gemiddelde selectiecyclus 12 tot 18 jaar duurt om een nieuwe grastopper op de markt te brengen, dan begrijp je pas met respect wat het woord " kwaliteit " voorstelt.

Mijn job is mijn passie geworden, van het ene kwam het andere. Vandaag ben ik nog steeds verantwoordelijk voor de basiszaad vermeerdering binnen het ILVO.

Thuis op de ouderlijke hoeve kon ik de spectaculaire meeropbrengsten waarnemen tussen nieuw ingezaaid weiland en de oude bestaande weiden ... Hoe die koeien zoveel liever graasden op die nieuwe weide dan op die oudere weide ... Hoe die ene variëteit Italiaans raaigras toch zoveel kon verschillen van die andere variëteit, ondanks dat het soms over 1 voorjaarssnede ging ...

De nr 1 in gras

30 jaar expertise

De liefde voor ons vak wordt jaarlijks nog groter en intenser. Wij genieten ervan als onze klanten steeds weer hun emoties over “hun enig mooie gazon” komen vertellen. Dit doet ons deugd en bevestigt onze doelbewuste keuze voor kwaliteit en optimale service. Deze “mond-tot-mondreclame” weerspiegelt onze geloofwaardigheid en vertaalt zich in een steeds stijgende omzet.

Agro De Dijn bestaat dit jaar 27 jaar ! Wij zijn dan ook verheugd u te melden dat onze zoon Jeroen sinds begin 2016 ons vervoegd in ons levenswerk.

Wij heten u van harte welkom: Johan & Hilde, Jeroen & Lien

Ons team

Johan

Jeroen