Dé nr 1 in gras
Rijstraat 204, 9400 Denderwinde
Ma. - Vrij. 18 tot 22h -- Zat. vanaf 8 uur

Kunstgras voor tuin en terras

Bij Agro De Dijn is ons gamma in kunstgras ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe.
Deze producten geven een heerlijk frisgroen gevoel en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel.

Voordelen van kunstgras

Elke dag een groen gazon
Nooit meer maaien of bemesten
Geen modder bij intensief gebruik
Huisdierproof
Eenvoudig te onderhouden
Belgische kwaliteit!

Gebruik van kunstgrass

Tuinen
Terrassen
Appartementen
Schaduwzones
Daken
Rond zwembaden
Sport-, speel-, en golfpleinen

Kiezen van het juiste type kunstgras

De hoogte

Kunstgras wordt geleverd in verschillende hoogtes, afhankelijk van het beoogde gebruik. Langere grassen, rond de 30mm, geven een weelderige, luxueuze uitstraling, terwijl korter gras van rond de 20 à 25mm meer geschikt is voor kinderen of huisdieren.

Het gewicht

Gras van goede kwaliteit moet zwaar zijn, met een gewicht van 2 à 3 kg/m². Het gewicht is vooral belangrijk als je het zelf installeert, want je moet zorgen dat je het kan optillen en verplaatsen..

De kleur

Er zijn twee element die de look&feel van kunstgras bepalen: de grassprietjes en de extra vezels onderaan ter ondersteuning, daardoor krijg je een breed gamma aan kleurencombinaties om uit te kiezen.

Ons kunstgras-aanbod

Het kunstgras gamma werd ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe. Deze kunstgrasproducten ogen heerlijk frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel.

Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond uw zwembad of een trendy dakterras. Een kunstgras gamma dat zich perfect leent voor de spelende kinderen en geschikt is voor intensief gebruik, het hele jaar door.

Green Enigma


35mm | Uiterst soepele vezels

Green Envie


35mm | Innovatieve vezels

Green Vision


27mm | Voorjaarsgazon

Green Touch


32mm | Satijn afwerking

Green Ascari


25mm | Extreem resilient

Green Bliss


25mm | Strak gazon

Green Serenity


37mm | Frisse look

Green Basic


9mm | Kort, compact kunstgras

Green Chantelle


30mm | Onregelmatige gazonstructuur

Green Meadow


29mm | Authentiek gazon

Green Motion


35mm | Prijs-kwaliteit

Kunstgras brochure

Download onze brochure

Plaatsing van kunstgras

De eerste en belangrijkste stap voor het plaatsen van kunstgras is zorgen voor een goede ondergrond, dit is de basis van een perfect groen en stralend ‘gazon’.

Kunstgras ondergrond
De ondergrond voor kunstgras is zeer belangrijk voor het plaatsen. Om vele jaren plezier te hebben van uw gazon is een stabiele en vlakke ondergrond belangrijk. Ook is een waterdoorlatende ondergrond is essentieel. Wordt er niet voldoende aandacht aan besteed dan is er kans op verzakkingen, slechte drainage en onkruid. Omdat het prepareren van de ondergrond voor kunstgras tijdrovend is, wordt er vaak minder zorgvuldig mee omgegaan. Want tijd is geld. Zoek daarom een betrouwbare plaatser. Ons motto is: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Soorten ondergrond
Er zijn verschillende manieren voor het prepareren van de ondergrond. Dit hangt sterk af van de situatie ter plaatse, de soort grond en het waterniveau. In sommige gevallen kan er gewerkt worden met een zandbed van 10cm. Uiteraard moet het zeer goed worden aangetrild omdat het stabiel moet blijven bij zwaardere belasting zoals spelende kinderen. Een drukverdelend doek kan daarbij ook raadzaam zijn, Een perfect egale ondergrond voor kunstgras zorgt ervoor dat uw tuin er strak bij ligt.

Wij werken over het algemeen graag met stabilisé of chape. Zand en cement wordt hiervoor gemixt. Deze ondergrond is extreem vlak en stabiel. MAAR ook zeer waterdoorlatend.

GARANTIE Door de goede samenwerking met Namgrass kunnen wij een garantie bieden van 10 jaar. Deze garantie heeft betrekking op de UV-stabilisatie en kleurvervaging, of kortom de algemene kwaliteit van het product.

Theme Image

Zit je nog met vragen? Wij helpen je graag

    © foto's realisaties
    Tuinwerken De Visscher Andy