Dé nr 1 in gras
Rijstraat 204, 9400 Denderwinde
Ma. - Vrij. 18 tot 22h -- Zat. vanaf 8 uur

Uw project op maat

Agro De Dijn bestaat al meer dan 30 jaar en is dan ook een bekende partner op het vlak van alle soorten gras en het professionele onderhoud ervan. Particulieren, bedrijven, sportclubs... komen met een bepaald probleem of idee en hierop proberen wij een oplossing voor aan te bieden. Samen met de klant kijken we niet alleen naar het eindresultaat maar zorgen we ook voor een passende opvolging van het project. Zal de klant zelf het onderhoud moeten doen of is er enige kennis nodig om toch optimaal te genieten van het project.

Informatie-aanvraag

  Weidemengsels

  Complex weidemengsel voor alle gronden in alle omstandigheden. Ideaal mengsel voor melkvee, mestvee en jongvee.Extra EXTRA, voor méér ruwvoedermelk per ha! Uiterst geschikt…

  Tijdelijk grasland

  Tijdelijk grasland wordt gezaaid met de bedoeling om ofwel na 1 snede tot maximum 5 jaar terug om te ploegen en te zaaien met een niet grasachtige teelt. Bij tijdelijk grasland vormt Italiaans raaigras de belangrijkste soort.

  Groenbemesters

  Groenbemesting is het telen van planten op een stuk grond om deze vervolgens onder te ploegen of te mulchen. Dit wordt gedaan om het percentage organische stof en het stikstofgehalte in de bodem te verhogen.